• 0233.23.23.24
  • 0371.05.54.60
Medicina de Familie - Clinica Asclepion

Medicina de Familie este specialitatea care asigură asistenţă primară şi continuă a stării de sănătate iar prin acţiuni preventive, educaţionale, terapeutice şi de recuperare contribuie la promovarea stării de sănătate a individului şi a familiei.

Aceasta este o divizie de ingrijire primara, care ofera asistenta medicala continua si cuprinzatoare pentru individ si familie, pentru toate varstele, genurile, boli si parti ale corpului. Se bazeaza pe cunoasterea pacientului in contextul familiei si al comunitatii, subliniind prevenirea bolilor si promovarea sanatatii.

Pentru pacientii sai, Clinica ASCLEPION ofera servicii complete din cadrul aceastei specialitati iar beneficiul major consta in existenta Ambulatoriului de Specialitate, Centrului de Imagistica – Ecografie, Laborator de Analize Medicale (in contract cu CAS Neamt) din cadrul clinicii pentru orice recomandare medicala ulterioara.

Pacientii inscrisi pe listele medicilor nostrii de familie, vor beneficia tot timpul de prioritate la programari pentru consultatii si investigatii.

Programari Tel: 0233 232 324

Piatra Neamt