• 0233.23.23.24
  • 0371.05.54.60

PREZENTARE

Clinica Asclepion s-a infiintat in anul 2003 si a fost creata pentru a aduce in judetul Neamt, angajatilor companiilor, persoanelor individuale si familiilor acestora, un nou mod de abordare a serviciilor medicale.

In cadrul clinicii noastre vă oferim servicii medicale de calitate intr-un climat de profesionalism și grija față de pacient.

Cu un Ambulatoriu de Specialitate ce reuneste peste 18 de specialitati medicale, Ecografie, Laborator de Analize Medicale – acreditat RENAR si in contract cu CAS Neamt, Centru de Chirurgie Generala, Centru de Permanenta, serviciul de Fise Medicale (Siguranta circulatiei, Permis auto, Permis port arma), Evaluari si consiliere Psihologica, urmarim in permanență ca actul medical sa se indeplineasca la cele mai inalte standarde.

RESPONSABILITATE

In activitatea noastra medicala ne concentram tot timpul asupra grijii fata de pacient, oferindu-i acestuia confortul necesar si totodata siguranta unui diagnostic si a unui act medical de calitate.

La Clinica Asclepion fiecare pacient se bucura de respectul si daruirea intregii noastre echipe medicale si de calitatea profesionala a acesteia.

VIZIUNE

Clinica noastra reprezinta un furnizor de servicii medicale de top, ce contribuie permanent la imbunatatirea vietii pacientilor deserviti.

Prin implementarea continua si eficienta de noi servicii medicale asiguram un sistem de sanatate accesibil si calitativ intr-un loc in care pacientii au intotdeauna prioritate!

Piatra Neamt